Geng-Geng

Friday, April 27, 2012

hobi je...#2

" aku bukan fotographer tapi aku suka amek gambar "

 

 Ini masa aku singgah di masjid Ubudiah, Kuala Kangsar. Sajalah aku snap secara spontan.

 Gambar yang kat atas ini aku snap masa aku bekerja, masa tu tengah lawat tapak projek di Parit.

 
Gambar ini pun aku snap masa aku bekerja, di tapak projek yang sama juga tapi pada waktu malam.
 

 Yang ini kalau tak silap aku, ini gambar masa aku berenti di R&R Tapah, masa ini tenghari, panas sangat tak dapat nk fokus elok elok ( bajet yang lain fokus elok je)


Gambar atas ini aku snap masa berenti kat masjid Ubudiah tu, sekali tengok kat balakang masjid ada bangunan ini. Selama ini aku punyalah cari rupa-rupanya di Kuala Kangsar rupanya.

2 comments:

Awie Omar said...

dim, sudi tak nak join next top blogger 2? sorang je lagi nak cari.

Bubble_Haze said...

Gambar yg last tu cun..lagi best kalau dpt bt HDR..:D

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z