Geng-Geng

Tuesday, April 17, 2012

Tanpa disedari

Setelah lama aku menjadi ahli, baru hari ini aku cuba untuk redeem hadiah dari point-point yang aku kumpul. Selama ini, tanpa di sedari ,point-point terkumpul dengan jayanya habis macam itu je. So hari ini walaupun dengan darah yang gemuruh dan sebagainya, aku memberanikan diri juga untuk buat transaksi. Aduh ayat bangang sebab paksa jugak untuk update blog walaupun tak ada idea, keke.

Eh lupa pulak aku nak bagitau apa yang aku sertai dan apa yang aku maksudkan.Sebenarnya apa yang aku maksudkan kat atas ini ialah aku telah menjadi ahli Bonuslink sejak tahun 2003 lagi tetapi aku tak pernah menebus apa-apa hadiah darinya, point-point yang terkumpul itu terhapus dengan sendirinya dan tanpa disedari. Betapa ruginya aku, memanglah aku gunakanya bila aku belanja untuk isi minyak kenderaan tapi dah berapa tahun plak tukan aku kumpul. Biarlah perkara yang lepas tu jangan di kenang. Ianya terjadi pasti ada sebabnya. Cewaaah...keke.

Korang nak tahu apa yang aku redeem?? biarlah ianya menjadi rahsia. hahaha. Barangan yang lelaki selalu guna. Bukannya mahal mana hadiah tu tapi sekurang-kurangnya aku tak perlulah keluar duit, untung jugalah tu kan. Sambil-sambil kita berbelanja, kita dapat hadiah juga kan. Sebenarnya ada lagi model lain yang aku idamkan dalam ini, tapi point yang ada hanya cukup tuk hadiah ni, so bersyukurlah dari tak ada pape. Jom tengok apa yang aku redeem.

Gambar1 : Panasonic Men's Shaver ES-3831


Hah tu dia canggihkan?? Aku memang pakai yang elektronik pun, senang nak bawak. Tak perlu setiap bulan nak beli shaver kan kan?? hanya perlu ganti bateri n blade dia je, itupun sebulan belum tentu lagi skali.

Gambar 2 : print screen web Bonuslink

Pape pn Tq lah Bonuslink!! Sayang anda ketat 2x...pinjam ayat teman kejap. Tapi xtau macam mana nak sayang orang ketat 2x. Kalau ikut aku yg otak kuning ni, dh lain plak maksudnya. Ish2, udahlah, korang join la, dapat gak hadiah. Nk join aku pun boleh, tolong aku kutip point..hehe

1 comment:

Rozuan Ismail said...

owh, point bonuslink, ingtkan apa td

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z