Geng-Geng

Tuesday, November 1, 2011

Hari yang dinanti oleh sekalian kawan-kawan aku di pejabat ini telah tiba. Memang minggu ni suasana di pejabat aku makin meriah dan mood untuk bekerja makin kurang di sebabkan perkara ini. Macam macam karenah yang aku dapat lihat, ada yang pergi shopping, ada yang bercerita sana sini dan ada  juga yang berceritakan kemeriahan di sana nanti.
sumber:carian google

Amboi punyalah semangat sehinggakan lupa nak bagitau. Hari ini Cawangan aku akan ke Bukit Gambang Resort Water Park, Pahang. Untuk apa?? kami semua akan berteam building. Sejak sekian lama aku kerja, ini kali pertama rasanya cawangan aku menganjurkan team building seumpana ini. Yela selama ini duduk dalam kelas je, amatlah bosan tapi kali ini, kami akan bersukan exstrem. Paintball, high obstacle, night tracking, water rafting..pehh itu antara aktiviti-aktivit yang bakal kami buat. Yang paling tak best pun, tang ice breaker. Haha

Aku rasa aku yang paling semangat hari ini, mana taknya aku orang yang terawal sampai. haha. Bukan apa ada tugas yang perlu aku jalankan terlebih dahulu sebelum bergembira. Tugas kena selesaikan dulu dan sambil-sambil tu boleh gak aku update blog ni. Oklah walaupun sekadar catatan harian biasa tentang aku, sekurang-kurangnya aku update blog, dari tak update dan dibiarkan kesepian. Haha

Oklah kawan-kawan, nanti aku akan update lagi mengenai ini. Mungkin ada aku letakkan 2 3 keping gambar. Sekadar berkongsi.

No comments:

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z