Geng-Geng

Monday, July 19, 2010

CH yang ku tawan.....hahaha

Disebabkan ketidakadaan idea mo bercerita, so biarla gambar yang menceritakan segalanya. Hotel Heritage Tanah Rata, Cameron Highland.

Atas : before kitorang bertolak n bergambar depan dewan. Syaherman(black shirt), cik Urusetia Pn. Aiyshah
Ni bas dari Bumi Kenyalang yang bawak kami ke CH

Keadaan dalam bus...suma tgh tdo kot masa ni

atas : makan malam @ steamboat. Aku agak kebengangan la pada malam tu. Sebab aku sampai2 je suma dh stat makan. Aku dh aim nasi goreng dia, mcm sedap tp bila aku duduk nasi goreng tu dh abis. so aku mcm bengang yang amat wey. sebab aku kalo steamboat xbrapa nk layan sgt la..ish ish terus kuar g makan tom yam kt kedai luar sambil jalan2 menikmati angin malam ngan budak2 ofis aku.



atas : permandangan waktu malam di sekitar kawasan hotel

atas : minum pagi sebelum balik. Ok n pan cake dia sedap yang dasyat wey. tp memang best sgt2 g hotel ni.

5 comments:

cik3zza said...

incik danial.. d manakah photox2 ku?? nnt kalau dtg blok f bwk skali pndrive ekkk..

fathullahHAKIM said...

sedap mkn boat berasap stim tu.hehehe

d.i.m said...

sedap gak la, tp xcukup sebab turun lmbat....

Zura said...

2 yg lpe sy....huk2...

d.i.m said...

aik mana ada la cik zura, sy igt je kt awak...

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z