Geng-Geng

Friday, July 9, 2010

pic @ Sg.Buloh sites....

Semalam ada la aku g ikut para2 bos aku g site, skg juz nk kongsi kan beberapa keping gambar. Walaupun mcm xbest tp sebab xda idea n takot org komplen asal lame xupdate, so dgn sendiri la aku upload je gambar yang ada.....alasan xboleh belah kan... tp asal aku pakai baju batik je mest para2 bos ni ajak aku ikut g site, ish2 mcm xbrapa sesuai...


wah kemain lagi pekerja-pekerja ni, aku nk snap gambar jalan ni, yg diorg ni pergi pose lak. ish2 sibuk lak. kemain lagi dia pose lak tu, bergaya...


2 comments:

emilia said...

hahaha..
boleh tahan bingai dim ko bergambar kt jalan depan ex kilang MSG ni..
aku ari2 lalu dpn ni nk g keja, xde nk herannya..batak seyh..hahaha..

aku yg jujur kata ko bingai,
emilia =)

d.i.m said...

wey bukan batak la, dh site kt c2, kena la amek gambar....

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z