Geng-Geng

Tuesday, July 6, 2010

Akhirnya dia dapat jua.....syukur

Tepat jam 3.25 pm, sedang aku berbincang dengan teman sekerja, aku mendapat satu panggilan. Setelah dilihat siapa pemanggilnya, aku dapati si Dia menelefonku. Ah tetiba terlintas dalam fikiran yang hari ini merupakan hari penting wat dia. Ms. Z akan menghadapi Ujian Jpj di Puchong. Sejujurnya ni merupakan ujian kali ketiga dia, cewaah ayat xboleh blah kan, kunun nk tiru novel tp blaja xabis, so amek ko berterabur.........

Bila aku angkat call tu, dia wat suara sedih. So aku dengan cepat je kata fail lagi ke? padahal dalam ati dok kata adus kena bayar lagi, kan best kalo duit wat bayar tu blanja aku makan ke? ish ish.....tetiba dia kata xla, dia lulus suma, so aku pun gembira yang teramat sangat la. Abis aku gtau kawan-kawan aku yang ms z ni lulus ujian dengan getirnya......
Sekalung tahniah kepada cik z, moga-moga anda akan terus maju n cekap membawa kereta. Seronoknya aku macam aku lak yg lulus ujian memandu keta. Nant kalo ada keta baru, jangan lupa c dim ni jalan-jalan.

Nak lagi, klik la sini....Jangan lupa komen ye, Terima Kasih

2 comments:

Zura said...

bodo r syg nie...malu i..huh!

Zura said...

sowy t'dsyat plak komen huk2...thnx syg..

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z