Geng-Geng

Tuesday, June 15, 2010

@ Farisan n Jumie wedding.....



Juz nk share pic2 kt Majlis perkahwinan seorg teman. Kenal dh lame, dulu muda-muda selalu main bola sama2, lepak minum sama2. Mereka berdua aku kenal semasa aku kerja kt jusco dulu time mula-mula abis belajar dulu. Diorg ni sangat baik, kekekke ayat bodek la pulok... gambar sebelah ni masa diorg baru sampai, tgk kemain kuat lg pengantin perempuan tu pegang pengantin lelaki, mayb takot dia lari kot. Tapi kaler theme diorang memang smart la..Sinopsis skit psal perkenalan mereka, selepas dipendekkan cerita, mereka pada mulanya hanya di kenen oleh sahabat terdekat sehinggalah si wan ni mula mengambil langkah-langkah terbaik dan akhirnya ke jinjang pelamin. Pada mula mereka berpacaran(** ayat xboleh blah), masing-masing sangatla berahsia sehinggakan kami suma xperasan. Tapi bak kata orang-orang tua, sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah jua, so kami dapat tau. Yang peliknya si wan ni masih lagi xnk ngaku n sangat la pemalu. Kami suma dh tau tp wat2 xtau je. Sehinggalah sekarang.....the end. Wan sori ye aku wat crita korang dlam blog ni..

wah kemain lagi mereka berdua ni berposing di atas pelamin, yang belah kanan tu pengapit dia n sebelah kiri tu lak kawan baik pengantin perempuan. Diorang ni satu rumah. Dua-dua ikut tema tu, kekekeke comey comey.

1 comment:

Zura said...

hik2....rugi syg x dtg kn...klo x bley bhn2 si wan 2,klo jd pengapit pn bknnye ssh pn syg kekeke...

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z