Geng-Geng

Monday, June 7, 2010

Selamat hari Lahir Panjang.........

http://matcuoi.comEntry kali ini aku wat pada seorang teman aku. Aku panggil dia panjang, walaupun baru je kenal tp dh mcm lama je kenal(** ayat bodek). Mayb sebab satu kepala kot, ntah la. Entry kali ni jugak diwujudkan disebabkan ramai yang tanya sape panjang masa aku wish dia kt Ym, apa yg panjang kt dia tu, so bagi menjelaskan semua pertanyaan tu, aku wat satu entry khas tuk dia,( walaupun xjelaskan pape, kekeke) aku letakkan satu pic dia ye ( panjang jgn marah ye letak pic ko tanpa kebenaran, kekekek)...

Disebabkan hari ni hari beliau dilahirkan, aku dengan nada yang jelas lagi kuat, aku ucapkan pada dia
Selamat Hari Lahir, moga dipanjangkan umur n dimurahkan rezki.
sumber: Dari koleksi gambar Cik Arbayah. Gambar sebelah terpaksa dblur demi menjaga privasi empunya badan

Dh terjawab lum persoalan korang suma mengenai nama gelaran yg kami panggil dia....???

7 comments:

Anonymous said...

yg tu aku dah tau ape yg panjang..hikhikhik.... lucu la pulak..pe pun happy birthday again syg...aiseh...panjang...

Anonymous said...

salam,

pada abg.pjg yg sgt pjg haha..
hapi bday n semoga d pjgnkan umur n di murahkan rezeki..

Anonymous said...

Tima kasih yg tidak terhingga buat tuan punya blog yg telah bersusah payah mendisepeley kan sedikit kisah hidup aku yg ringkas dan menarik yg amat dasyat sekali untuk paparen semuo yg meratah isi blog ini dlm kerakusan perasaan ingin tahu..hahahaha. Aku trharu .. love u dim.hahahaha.. psni ko leh lah rekeman kan aku kat awek yg mantap dan mari punyer kat aku pulok..huhu.. mne tau ada yg sangkot ..heeeeeee

Nur Jiwa said...

hahah...HAPPPY BIRTHDAY PANJANG!!

Anonymous said...

lagi skali nak wish kat pjg...hepi bzday pjg....si dim ni sibuk sruh aku view blog die..utk bg tau seantero dunie yg ko ni kwn yg sedang myambut hari ulang tahun kelahiran...perghhh ayat aku....mane la aku blaja....ko la kot yg ajar aku pjg...hahahahaha...semoga pjg umo & murah rezki....ok dim...pueh hati ko aku dh komen ni....hahahahaha

d.i.m said...

salam,
kawan2 suma thank sebab sudi bukak n comment blog aku...tp nk wish pun pada sape yg xda blog or email gmail tu,minx tulih nama, senang skit ye....kekeke TQVM

d.i.m said...

hehehehhe try kat komen sendri


klik sini juga

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z