Geng-Geng

Monday, June 14, 2010

Macam betul je kan...

http://matcuoi.comHari ini bermula macam biasa, aku datang kerja tepat pada waktunya, pagi-pagi pergi bekfes n makan kenyang2. Sama gak dengan hari-hari bekerja yang lain, juz setiap kali isnin mest mcm ni, yelakan dh berfoya-foya sabtu n ahad, memang isnin akan xda mood yaang dasyat. Datang ofis jje aku tgk suma sama je......so aku bukak la blog ni juz nk update, kunun2 banyak idea, tp last2 merepek jugak.....layan pic je la, ada la aku upload masuk dlm ni, ni suma gambar2 lame yang x diupload, kesian mereka ni, kawan diorg yang lain suma dh kena upload xkira la kt mana pun, fb ke, myspace ke, ym ke...pape je la. Untuk tidak membazir n tuk nampkkan blog aku ni boring, aku selitkan la gambar2 ni...kekekkeGambar keboard aku kt ofis, cantikkan..ni la aku guna tuk update blog n seangkatannya kalo aku kt ofis tp xleh nk snap suma coz lense kamere xcukup besar....
Ni lak, aku la yg kunun2 bz wat keja padahal tgh pening apa nk update dlm blog ni, kekeke amacam bersepahkan tempat aku kt ofis ni, tgk belakang tu, penuh ngan fail je kan, ni la aku tiap2 isnin sampai jumaat....
hah...gambar spec ni pun nk tunjuk kt sini, bukan apa saje la nk menyelit....jgn marah ye. Ni nolstalgia wey, spec ni dh arwah dh, cermin dia dh teracbut n pecah. aku suka pakai spec ni tp nk wat mcm na, benda murah, kena la terima...susah aku nk cari pengganti dia wey, spec yg cukup besar, best gila pakai, kalo tghari tu dh rs mcm malam je, tp kalo bukak tetiba time panas2, memang pening pale diwatnya. sian dia skg dia hanya dok dlm dashboard keta je, xlagi digunakan......;(
hmmmm gambar ni pun ada, kekek terojak lak cita, xpa eh kot, xda ideanya psal....2 2 ni sebenarnya pemberian dari seorg kawan yg dari sabah. Thank sesangat. Pic yg ateh tu, keychain je sebenarnya. yg ni aku memang pesan kt dia pun, sebab aku memang suka simpan keychain byk2, lebih2 lg yg ada tulih nama tempt mcm ni. Yang pic bawah ni lak, gamabr panah n peluru dia( xtau nk panggil apa) yg ni memang aku teringin sgt nk beli , aku tau psal panah ni bila aku tgk cita destinasi bajet tu, dia ada angkt benda ni, so mcm teringin.tp xla plak aku pesan ngan dia tp xsangka lak member aku ni leh bgi kt aku, Tq sesangat lg skali. Tp sampai skg aku xtau nk pasang tali dia, so ada sesape leh tolong?? aku bukan apa , takot patah je, sayang beb org bagi, mest hargainya xkira apa....

1 comment:

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z