Geng-Geng

Monday, June 7, 2010

Aku yang teraniaya......

http://matcuoi.com aku yg teraniaya.....sebenarnya hari ni aku betul-betul terasa teraniaya. Tak tau mcm na diorg suma sanggup wat aku mcm ni. Sedih aku wey. Aku memang xsangka. Orang yang menganiaya aku ni bukan orang lain, tp org yg betul2 rapat ngan aku.hahahhahaahha sj je nk wat ayat sedih kt entry kali nie.....

Sebenarnya macam ni, rini pagi-pagi lagi aku bangun macam biasa nk iron baju, tetiba aku tengok kat tempat iron baju tu, ada iron board je. aku pun pelik la, mula la menggelabah mencari kot kot ada kt mana-mana. pikir punya pkir, baru aku teringat, family aku g bercuti kat Melaka, mayb diorg bawak kot.Tapi xgtau aku, kalo x boleh gak aku usahakan nk tumpang gosok baju kt rumah member-member aku. Panic gak la sebab xda satu pun baju kerja aku yang dh digosok.
sumber:google
Menggelabah dengan agak lama, tengok-tengok jam dh nk dekat kul 7, so dengan perasaan waras yang agak tinggi. aku selongkar almari aku. aku try cari baju kerja aku yang agak-agak xberapa kedut. Abis suma baju aku keluarkan n aku teliti betul-betul, last-last jumpa gak baju yang agak kurang kedut, aku sauk je la. Ok gak la baju tu xkedut sangat n yang paling penting, orang xperasan pun aku pakai baju yang xbergosok, kekkekekekekek mission berjaya...

kepada family aku, mintak sori ye kalo ada terasa. bukan apa juz nk jadikan satu cerita. Kalo setakat xda iron tu apa la hal sangat, al*** pernah hadapi perkara lagi susah dari ni pun ada dulu, thanks kepada suma yang membantu xkira la secara langsung atau xlansung masa dulu2, jasa kalian suma akan aku balas mana yang termampu, tp yang pastinya, sesiapa yang memberi bantuan ikhlas akan mendapat ganjaranNYA, insyaAllah......

No comments:

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z