Geng-Geng

Friday, June 11, 2010

Harinya sudah tiba jua akhirnya

http://matcuoi.comSaat n minit yang dinantikan kini tiba jua akhirnya. Rasanya dah lame wat pengiraan bila la agaknya hari ni akan tiba. Dari kat rumah sampai ke ofis aku tulih pengiraannya. Di ofis, Incik bob yang padamkan td tghari lepas lunch, katanya xda pa lagi yg hendak dikira, hari nya telah tiba....kekekeke Intro yg kunun-kunun bagus kan, perasan lak, sama macam entry2 SEBELUM ini.

Sebenarnya bukan apa, ni suma world cup punya crite la. Kan malam ni dh stat first game. Africa vs Mexico kul 10 kot, xperasan lak waktu dia. Mana tak nya, aku pasni akan terus dok depan tv, trus bukak channel spot n sambil2 kejap tgk info, tuk pastikan aku x terlepas game2 yang best. Tp sebut psal world cup ni, bos aku dh tegur dh, kalo datang lambat musim world cup, SIAP katanya....kekekeke kena gak wat surat tuk bos-bos gak la, sebab aku nengok ada surat tuk para isteri jak sekarang ni, 2 yg para2 isteri kt luar sana aku tgk suma cool je, tp xtau la kan, kot2 kt rumah dh sorok suma tv n remote control. kekkeke

Ok psal Africa n Mexico malam, aku rs aku akan go on to mexico la, xda pape sebab personal, juz aku rs diorg main mcm cantik la, suma terator je juz xda stiker yg betul2 holiaw, kekeke Tapi aku rs malam ni, mest suma turunkan segala star yang ada, bestnya xsabar lak nk balik rumah, sj la update awal2 blog ni, takot kang xsempat lak....kunun la dim, jangan berlakon lg. Dh xda idea la pulok....

2 comments:

Kashah said...

salam...ko ni dim..agak2 arr taruk mende alah kartun kat tepi tu....ko nak kasi aku baca ke tak ni...dah la aku follow ko...naper ko tak taruk je sume icon tu kasi penuh page...kan puas hati...

AiZ said...

hehe.. mane bleh lepas world cup.. ^_^

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z