Geng-Geng

Monday, June 14, 2010

Khas dwat tuk c dia.....

http://matcuoi.comEntry kali di buat bukan atas permintaan atau atas desakan sesiapa. Ianya diwat atas nukilan dan pemikiran sendiri, cewaaah..... sebenarnyanya ianya diwat khas tuk insan tersayang yang hebat diperkatakan dalam blog aku ni, kekekeke Walaupun ada sesetengah orang mest xbrapa nk setuju aku wat kat dalam ni, so aku mintk maaf ye. Lagipun blog aku ni dwat untuk kepuasan sendiri n tuk memenuhkan lg ruang yang still ada sikit kosong kt aku ni(**apa yg agaknya aku cuba smpaikan). Sebenarnya aku wat entry juz nk wish lagi skali kt ehem ehem...

Selamat Hari Lahir cik Azura
Moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezki

13 JUn 198....terpaksa dirahsiakan, yela kan ada la aku terdengar, pompuan kalo bab2 umur ni memang kena berahsia, xtau la betul ke tak?? any komen??? 2 yang aku xtulih abis tu tarikh lahir beliau tu, kekekeke papehal hal pun tahniah wat beliau coz dh membesar setahun lg. hope pasni boleh jadi lg matang dalam suma hal, kekekke

2 comments:

Zura said...

tq syg ...ek i x tua lg tau...syg 2 yg lg tua nyahaha...anyway i luv u syg...

Anonymous said...

hehehhee baru nampk ceweknya..ape pun moga bahagia hendaknya..jgn d lambatkan lgi bah dim... (puteri bunian)

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z