Geng-Geng

Saturday, June 12, 2010

dh pun selesai....

http://matcuoi.comSeperti entry SEBELUM ini (***sengaja ayat ni, baru dapat belajar wat link ni)aku ada tulih psal world cup first game kan, entry kali ni juz nk crita psal persiapan sebelum sepak mula game pertama la. Aku tgk kat rumah je ngan adik2 aku. Sengaja je la nk penuhkan blog ni dengan kemerepekan aku mcm biasa2. Juz nk kongsi 2 3 keping gambar je dlm ni, mcm meriah je rumah aku sebelum kul 10 tu, suma dok cari bahan mengunyah depan tv, kekkekeke

Gambar adik aku tgh selongkar dapur carik bahan makanan tuk tgk bola, kekekekni je la makanan yang ada malam tu, setelah dicari2 xjumpa, last2 mask roti telur n beli nasi lemak paru + milo ais kat kedai wak(kredit tu wak coz bukak kedai malam tu, hehehe). Sirap tu terpaksa diwat tuk jimatkan kos

Result semalam memang la xda pape yg menarik pun, suma seri je. Aku kt rumah ni, adik2 aku suma sokong Africa selaku tuan rumah, tp aku sorang je amek mexico. So masa mula2 africa score tu, aku macam kena bahan la. Aku dengan hati yang tabah, cuba rilex n ckp ayat biasa bila tema kita bolos " rilex la masa banyak lagi n bola tu bulat, pape leh jadi" makan terdiam sudah diorg tu.

Aku malam tu ingat nk stanby tuk game france tu, sedap-sedap main game, rs ngantuk lak. Kunun-kunun nk baring la kejap, hampehhh bangun-bangun je dh kul 830 pg, adus melepas, tp xpa kejap lg mest ada ulangan, kan astro....kekekke

Sengaja la nk menyelit kat sini, khas tuk incik Aiz, Tq sangat sebab rasanya dh banyak sgt la belajr benda dari blog incik. Walaupun ada 2 3 kali xjd, tp usaha kan tangga kejayaan plus pertulungan incik2 otai. Sebenarnya memang sgt berminat ngan benda2 yang macm ni, 2 yg asal ada je org wat entry yang mengajar n best2, mest try punya( mana yg agak2 reti je la, yang minor2 tu boleh la)...kekeke
Kepada otai2 yang lain yang ada wat entry tutorial mcm ni yang xsempat saya ( ***dan dan guna ayat saya, bodek kuat la ko ni dim) nk tulih, sori ye, tp saya sangat la menghargainya...

No comments:

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z