Geng-Geng

Saturday, June 5, 2010

1...2....3 kemain lg dia ni...

Hari ni sabtu, eh boleh lak nk bg tau kan padahal suma dh tahu kan. Selamat hari cuti kepada suma kawan2 n kalo ada yg keja tu, harap berkerja la dengan tabah dan rajin ye. Hari pg2 lagi aku dh berbekfeskan dengan nasi kerabu, boleh tahan la sedapnya n perut aku yang semakin besar ni pun dh kenyang. kekkeke xsempat nk snap gambar nasi tu, sebab td dh lapor sgt, kekeke kalo x boleh kongsi ngan kawan2 suma.

sumber : google
Skg ni nk dekat musim bola sepak piala dunia, aku sememang antara orang yang xsabar nk tunggualo la piala dunia ni wat kat Malaysia, memang aku la antara pembeli tiket stadium yang terawal. Sebut pasal piala dunia ni, kali ni, aku sangat la mengharapkan team England dapat wat sesuatu. Aku bukan apa, aku memang sangat meminati pemain2 tengah England yang terdiri dari org2 yag hebak2, antaranya lampard dan Gerrard. Sebenarnya ramai lg star dia, tp 2 la, tahun2 sebelum ni, agak mengecewakan, n this time aku rs England akan beri saingan yg peling sengit. Pemain2 dia tengah berada dalam keadaan yg perform, so gud luck England Team.......tut...tut....

http://matcuoi.com

No comments:

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z