Geng-Geng

Saturday, July 10, 2010

Wayang tetap wayang.....

Hari ni aku pergi tengok Twilight Eclipse dengan sape lagi, mcm biasala kan. Walaupun dh 2 3 hari ditayangkan, still ramai orang yang pergi tengok. Memandangkan Cik Z kerja half day, so kami g tgk pun dh tengah hari. Tiket pun tinggal last2 je kt depan. So sebab dah janji, aku pun belilah la tiket tu. Seat F1 & F2. Agak depan la jugak n mengikut kata cashier tiket, ada 6 seat lg kt depan. setelah dipikir ok la jugak seat tu.........
Cite ni boleh tahan la jugak. Juz xmacam yang saya harap, kekekeke bab jiwang dia memang klas la. Asyik- asyik kat taman bunga, dh macam tgk cite sembilu la plak. Tapi memang respect la sape yg wat cite ni, dia ada selitkan unsur2 lawak, tergelak gak la aku kt dalam tu......

Dalam kehepian aku dok menonton ada satu benda lak yang menyemakkan mata ni. Seat aku ni kira kat tepi skali, ada la pasangan kapel ni yang no seat dia f3 n f4 wat hal. Kemain lagi diorang tu. Sakit lak hati aku masa tu. Diorg leh lak bercium-cium n berpeluk-peluk dengan selamba je. Siap ada sound effect lagi. Xhirau pun org keliling dok tengok. Kalo pun nk ber ehem2, cari la tempt sesuai skit, xda sape pun nk marah. Orang kt atas siap bg hint. Aku lak siap bersuara kuat2 lg. ms.Z je marah aku jgn wat mcm tu, nant kecoh. Aku kesian kt ms. Z sebab dia dok sebelah diorg tu. Aku tulih ni pun bukan nk memburukkan dia or nak mengumpat, tp juz nk luahkan isi hati yg bengang ngan perangai org sekarang ni.

Pas dh balik tu, kitorg nk balik, tengok keta lak xkunci, aduh punya la pucat muka masing-masing. Mana taknya, duit rumah sewa ms.Z ada kt dalam tu. Tp nasib xda pape, syukur, kalo x pening gak kepala ni nk pkir nk carik duit....kekekeke Balik pada tu, kami g pekena nasi Ayam Sri Damansara n Air kelapa, sedapnya...

Nak lagi, klik la sini....Jangan lupa komen ye, Terima Kasih

3 comments:

Zura said...

eh cipan pnye bdk...potong mood nk lyn twilight je...bwu nk b'angan2 i yg jd bella,t'tibe ade owg wt movie gak kt sblh i...cis bedebah!!!..huhuhu luv dat movie vry much..and also my edward cullen...hik2...jgn mrh syg...kekeke u owez in my heart..huk2...almk t'jiwang plak!

d.i.m said...

wah kemain lg ayat dia ni....dh la senyum sorg2 time tgk cite tu, abis i dibiar nya..

Zura said...

ala u nie jelez r...huhuhu nk b'angan pn xbley ishk kcau mood je kekeke..

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z