Geng-Geng

Monday, November 8, 2010

biarla la dia nk cite suma....

Tajuk mcm best je dgrkan, bukan apa, sebelum2 ni, bila aku berblog jalan, aku tgk ramai yg guna cara ni, ( padahal dh pun guna cara ni sebelum ni), aku tgk bila xda idea or pic byk, org mest tulih biarla pic yg menceritakan segalanya. Sebenarnya bagus jugak idea ni, so xda la kena pkir byk2. So hari ni secara rasminya aku nk guna perkata yg td , 'biar la gambar yg menceritakan segalanya'. So biar je la kan...
Pic : sengaja snap time baru2 smpai tu
pic : nite view from our aprtrment. Kira ok la

pic : ni kt Masjid Selat. Panas tp berangin. Pic ngan adik aku, so jgn pkir bukan2 ye
pic : masing2 muka lapar, simpan perut dr petang juz nk makan kt sini, UMbai

pic : View from jeti umbai

pic : pic kt restoran kincir air tertua n mula2 kt MElaka

pic : pose perasan. Kredit pd Yana Clyne

pic : snap with my Grandmother (Atuk), susah betul nk ajak atuk bergambar n akhirnya dapat jugak. Sayang atuk very much..

Pic : ni pic kami tgh beratur nk naik river cruise. Punya la ramai, ada la dekat 2 jam jugak berdiri. Nk kata seronok tu xla, tp ok la ada gak naik cruise, kekke

pic : view from our aprtrment. Kira ok la

to be continued..............

2 comments:

sakuraspicelife said...

follw mine www.sakuraspicelife.blogspot.com

Mizuki said...

haha, along gayat sbb tuh gmbo otel xclear.. huhu

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z