Geng-Geng

Thursday, November 25, 2010

Kursus AutoCad 2009....

Tiga hari ni aku g berkursus untuk memantapkan diri. eh ..jap jap, intro xbrapa cun la, lantak la. Yang penting isi dia, keke kunun isi banyak n best. Xda la aku juz nk catit kt sini yg aku g kursus AutoCad 2009. Kursus ni aku dh g 2x, sengaja apply coz xnk la apa yg kita blaja lupa mcm tu je. Banyak benda yg aku lupa aku igt balik, tp xtau la hari2 mendatang mcm na. Walaupun kursus ni basic je, tp seronok jugak. Harap2 dpt g lg or dpt g yg advance nya ke. Bukan apa, nk tambah lg ilmu yg xseberapa ni. So kepada sesape yg ada peluang nk belajar autocad, sila la rebut, xrugi....
Pic kat ats ni keadaan kelas aku time tu, aku dpt dok sebelah tepi je. Ok la xblakang n xdepan sgt pun. Juz masa tu trainer dia sopan sgt, walaupun ada mike, tp still xdgr, kekadang tu tension gak, xdpt dgr apa dia ckp, nasib boleh kejar n berjaya jugak siapkan pelan lantai sebuah makmal komputer...

pic kat atas ni lak, separuh dari kerja aku. Yang ni dh separuh siap, ada byk lg step yg kena wat. Aku pun xsangka yg aku leh wat secantik ni. keke puji diri sendiri lak.

6 comments:

syaEYRA said...

mna pic aku?
pakcik tu terlalu sopan bila mengajar, so aku pon dgn senang hati komen dia dlm borang kaji2 tu! ahaha

muhammad faisal said...

salam,ktne amik kursus ni?sy bminat nk sertai bleh?

Dim Benihana said...

@syaeyra - ko memang kejam pun sejak azali lg..

Dim Benihana said...

@faisal - aku amek kursus kt ofis ni, anjuran cawangan aku..org rsnya xleh nk join, sori ye

artkreatip said...

tgk pd dwg mcm bidang arkitek

Danial Marzuki said...

Artkretip...sy civil je...tp meminati arkitek punya bidang..huhuh

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z