Geng-Geng

Monday, November 15, 2010

Hilang seminggu...???

Kalo tengok tajuk macam suspen je kan, ntah pa ntah yang ilang kan, padahal xda pape pun. Tuan empunya blog ni menghilang kejap atas urusan rasmi. Aku g kurus kt cherating, thanks n kredit sgt2 pd urusetia. Paling2 pun hilang gak tension n berat kt pale ni.

pic : ni masa ada aktiviti kumpulan. nama kumpulan di pilih berdasarkan nama ikan yg terdapat di sini. Yang femes2 je. Pari, Talang, Bilis n Arowana. Best tak nama tu. Byk yg kami kena wat berkumpulan mcm melakonkan adegan2 yg diberi, mencari harta karun(kunun), dll. Xda yg kalah or menang. suma sama je.


Pic : ni yg ramai pakai bj sama ni bukan PLKN ye. Ni sebab ada senaman pg. Pas 2 ada akiviti last yg carik2 barang tu pun kena pakai bj ni. Bayangkan la, 4 hari kot nk kena pakai bj ni, nasibla masing2 pandai nk menjaga, so xda la bau sgt, keke tp baju kaler ni smart bila dlm gambar, dia nmpak contra sgt, mcm meriah gila...
Pic yg atas2-atas ni ni suma rangkuman 4 hari aku kt Cherating. Syiok 2 memang la, tp jauhlak ngan insan tersyang, family maksd aku...keke

3 comments:

cik3zza said...

alalalalaa... fmly ke?? bkn miss z?? malu nk ngaku.. urusetia nk mntk blnje mekdi ni.. pnat tau uruskan korang yg mcm kanak2 riang. hihiii..

d.i.m said...

family n miss z la....dua2 pun rindu

nemo said...

walaupun dh lambt nk komen, tp nk komen jugk..hihihih
rindu kt miss Z yg lebih...dari dlm bas, dok tak saba2 nk smpai kl...pnat aku nk melayan ko tau..huhuh

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z