Geng-Geng

Wednesday, November 3, 2010

Semalam kan...

Hah asal tajuk mcm ni??? xmenarik kan, pe la. Ish bg aku la, kalo nk wat entry mest tajuk antara yg paling susah nk pkir. Macam2 cuba, ada kekadang tu sampai lupa nk letak tajuk entry. Ni pun salah satu sebab ngape jadik malas nk update. kan kan, kawan2 blogger yg lain ada ke masalah mcm ni???

Ala lagipun semalam kan aku dh wat entry psal hari ini, tp xabis lg, so smbung la rini tp tajuk je kena tukar, sebab suma yg aku bakal nk cite ni berlaku semalam. Macam intro kt atas ni, masalah ni aku pkirkan semalam, tp xbrapa sesuai nk letak kt entry semalam. hmmm mcm pro je kan, padahal blog ni cap ayam je kot. keke

pic : xda kena mengena sebnarnya ngan entry
Semalam sebenarnya ada 2 mksud ( yeke ni ) dlm bahasa melayu, satu mksdnya hari sebelum hari ini n satu lg mksdnya, satu malam, tp ikut jugak la perkataan yg digunakan, ceewahh jdik cikgu lak kan. aduh sori2 termelalut lak. Banyak benda yang berlaku semalam n aku nk update hari ni tp aku terlupa lak tetiba. Tapi xpa la, biar la gambar yg menceritakan segalanya, kunun...



Pic ^ : pic ni sebenarnya sengaja aku letak, ada la org request kt entry2 sebelum ni. Masa ni aku la antara yg paling xcited tuk bersalam ngan Bos besar aku ni. Sgt seronok dpt pic mcm ni.


Pic ^ : seperti sedia mklum, monyet suka makan pisang, manusia pun suka makan pisang, jadi?? renung-renungkan...keke


Pic ^ : ha ni special skit, ni antara makan feveret aku kalo kuar ngan Z, tp sejak akhir2 ni dh jarang, masing2 sibuk...


Pic ^ : ni pic last, ni la salah seorag kawan yg rapat ngan aku masa belajr dulu,sama2 susah n senang, kepala gila2...dia ni pandai, slalu aku jelex ngan dia, dia asal MIRI, alwys dream to go there, bila agaknya dpt g kan???

No comments:

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z