Geng-Geng

Friday, November 5, 2010

keletihan yang melampau....

Aduh malam ni memang letih tp susah lak nk pejamkan mata. Kalo dh terlena pun tetiba terjaga balik. Macam na nk wat ni, esok dh la nk pergi Melaka, ada jejalan ngan family. Pas tu mggu depan hari selasa, ke Cherating lak, ada kursus...wow bz kan jadual aku, tp nk wat mcm na, dh tanggungjawab.

Tapi tu la, malam ni dh xleh nk tdo, trus on pc n update blog. Keke blog2 lain xsempat lg nk baca coz berukband ni biasa la, kelembabpan dia tahap dewa, kekadang sakit ati sgt2 ngan dia. Ala biarla, xleh nk wat pape pun, dh xda choice...

Semalam aku travel ke Ipoh, still xramai org kt highway. Jalan pun ok. Rini balik KL pun xda la sesak sgt juz bila dh smpi KL br ribu2 keta aku nmpak, yela mana taknya smpai KL time org balik keja, memang la bz.

OK la aku dh xda idea, ni update blog pun juz nk merepek je, bila tgh2 merepek tetiba rs mengantuk n kunun lelapkan mata kejap kt atas katil, last2 terlena. Ni terpakasa bgn jap tuk wat penutup entry ni, kekeke

No comments:

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z