Geng-Geng

Friday, December 31, 2010

Blogger survey by maha mahu

Hari ini entri aku buat khas untuk jawab survey yang dibuat oleh incik blogger mahamahu. Kalau korang pun nak try survey ni, sila la jengok blog beliau di SINI... tapi kepada beliau sori ye lambat pulak buat servay ni..

Ini dia jawapannya..

1) Apakah jenama telepon bimbit yg anda gunakan sekarang?
    c) Sony Ericsson

2) Apakah jenama komputer riba yang anda gunakan sekarang?
   i) Toshiba
3) Apakah jenama kamera digital yang anda gunakan sekarang?
      b) Sony

4) Apakah saluran jalur lebar yg anda gunakan sekarang?
      d) Celcom

5) Apakah jenama pakaian yg anda selalu beli sekrang?
     f) Adidas
  
6) Di manakah restoran/cafe yg selalu anda singgah untuk makan?
    d) KFC

7) Di manakan gedung membeli belah yg selalu anda kunjungi?
    b) Jaya Jusco

8)  Apakah saluran radio tempatan yg selalu anda dengar?
    a) HotFM

9) Apakah saluran TV tempatan yg selalu anda tonton?
     c) TV3
10) Apakah jenama pewangi badan yg anda gunakan sekarang?
     a) Dunhill

11) Apakah jenis bahan bacaan yang anda selalu baca?
     j) Majalah PC

Itulah serba sedikit jawapan yang dapat aku bagi, so kepada blogger mahamahu, selamat berjaya...

1 comment:

Mah@mahu said...

Terima kasih kerana sudi menjawab servay ini dah dptkan keputusan keseluruhan di blog Mah@mahu...

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z