Geng-Geng

Tuesday, December 21, 2010

Kena lagi 250

Tengahari tadi aku ada la bawak waja kesayangan aku tu g jejalan. Mula-mula aku xbagitau dia yang aku nak bawak dia g jumpa doktor. Dia kemain gembira lagi ikut aku g jejalan. Then tetiba aku singgah ke klinik tempat biasa tu. Banyak jugak orang yang bawak keta kesayangan pergi jumpa doktor, yang aku jumpa hari tu pun ada skali. Aku tengok waja aku tu senyap je, muka pun muram semacam je. Aku tau dia risau, yela sape suka jumpa doktor, lagi-lagi kalau xsakit.

Sampai je kat sana aku terus parking tepi, aku soh dia tunggu kejap. Aku pergi beli vitamin-vitamin baru untuk dia. Siap suma la darah-darah dia aku tukar baru. Mula-mula memang dia macam xgembira, tapi bila dh tukar darah n masuk sikit-sikit vitamin baru, muka dia nampak macam nak gembira tapi tahan, yela kan tadi dia merajuk ngan aku. So xleh nak gembira-gembira lagi. lepas bawak dia g treatment, aku belanja dia air n makan kt Shell, bagi dia minum air paling mahal kt situ, siap belanja dia minum sampai penuh tank dia lagi. So pas suma-suma ni, baru la aku tengok dia macam gembira and lega lagi. Tapi aku lak xgembira, awal-awal lagi dh kena ketuk sampai Rm250, pening jugak ni. Lame lagi nak mengharungi hari-hari mendatang. Tapi xpa, aku xkisah pun, asalkan semua yang berada di sekeliling aku akan bahgia and happy-happy je.

1 comment:

cik3zza said...

weeeee~~~ mau servis kete jugak!!! adehhhh.. melayang lg $$$..

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z