Geng-Geng

Monday, December 13, 2010

Semalam hari ahad

Semalam memang hari ahad, xda sape pun boleh ubah. keke intro yang macam entah pape ntah kan. Semalam hari yang penuh kebzan. Satu hari aku wat aktiviti. Memang penat gila tp berbaloi2. Kunun la mcm banyak je kan. Sebenarnya entry aku kali ni aku wat khas tuk brother ofis aku ni. Semalam anak sulong dia kawin. Kenduri wat kt Dewan Gemalasari, Ibu pejabat RISDA. Memang clas la tempat tu. Teringin lak nk wat kenduri kt c2, kekke Masa tu aku g ngan member aku n member kepada member aku, alamak dh stat mepek la, xda idea nya pasal la ni. Semalam aku g kejap je n xsempat nk snap pic yg ribu2. Juz 2 3 keping je. So kepada abg rezam, tahniah coz sorg anak dh lepas, yg abg ni bila lg????
Pic kt atas ni la aku amek masa kt kenduri abg rezam tu. Meriah je kan. pastu tempat dia lapang n cantik lak tu, brapa la agaknya sewa tempat ni kan. Sorila coz pic xbrapa nk clear, amek pun guna hp cap ayam je. keke
So seperti biasa la, selepas waja aku ni bawak aku g jejalan. Aku bawak dia g spa. Siap cuci enjin2 dia skali. Tgkla tu, kemain lg org-org itu membersihkan kereta aku, macam tau2 je aku nk snap pic.

No comments:

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z