Geng-Geng

Monday, December 27, 2010

Saba di Setiawangsa

Me and my family, except papa xdapat join coz ada kursus, g dinner kt restoran saba kt setiawangsa. Boleh tahan la kedai ni, orangnya ramai memang xpayah nak cakap, kami pulak pergi hari minggu, so lagi la. Sampai nak carik tempat duduk pun terpaksa pasang strategi, kekeke. Aku first time g kt sini, tu yang diorg ajak aku, so aku join je la.

 first pic- ni la menu dia and nama penuh restoran dia. Alamak tokey dh tolong promote ni, kena la bagi komisen. Kepada sape-sape yang xpernah pergi, sila la cuba, harga and makanan dua-dua berbaloi.
 Pic yang dekat atas ni lak menu yang mummy order, hanith chiken rice kot namanya...kalo nk sebut memang fail, sampai waiter kat situ pun gelak, sampai terjelir-jelir lidah.
 Yang atas ni lak kasbah chicken rice, ni di order oleh adik laki aku. Dia ni agak memilih bab bab makan, so hari tu, dia abis licin, so memang boleh tahan kot rasanya.
 hah ni la menu yang aku pilih, kasbah lamb rice..fuhh memang betul-betul terasa la lamb dia tu. Memang xdapat dinafikan aku memang kuat makan tapi malam tu, aku sendiri pun xabis, adehh..so skg teringat-ingat, rugi xabiskan, keke
 atas : tengok tu, sampai penuh meja kami, tu belum sampai air, kambing n ayam lagi. Masing-masing tengah pasang mata tuk curi meja lagi, keke. So adik aku yang pakai baju pink tu, dia order mandi chicken rice n menu yang ada depan adik aku yang pakai bj melaka tu, hanith lamb rice, berbalut bagaikan.....
hah last pic, nampak tak kami berjaya abiskan semua makanan yang di order, tinggl tulang je. So secara kesimpulannya, memang ok la g sana, harga pun ok, makanan pun sedap.

ps : thanks to mummy sebab belanja

3 comments:

Mizuki said...

hahaha, along.. promote laa ano skali, ni mknan je.. hahaha..

Anonymous said...

aku slalu g kt cybernye..chiken kabsah tu mmg lyn dowh..

Dim Benihana said...

serius memang layan...best2

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z