Geng-Geng

Friday, December 17, 2010

Brem Mall Kepong

Brem Mall dari depan
Brem Kepong..sape pernah dengar nama tempat ni?? Ni sebenarnya salah satu shopping complex kt area Kepong. Kalo lalu jalan kuching mest nampak dia tersergam indah. Pastu kedudukan dia lak sebelah dengan Hotel Crown Plaza kepong. Nak kata besar tu memang tak la, tapi dia ada wayang dan bowling. Rasanya tu je kot penarik orang ke situ. Nama-nama besar yang ada kat situ macam Giants, Metrojaya Outlet, Reject Shop tu ada la, tp biasala, tempat dia kecik je. Orang yang datang situ pun orang-orang yang duduk area situ-situ je. Haha tetiba je aku tolong promote tempat ni kan, mest sape yang baca entry aku kali ni rasa pelik, apahal aku tetiba cerita pasal tempat ni. Padahal banyak lagi kot tempat yang menarik kt KL ni yang boleh aku cerita.
Ni lak pic masa dulu2 dlm lukisan, cantikkan.
Ni dari dalam, masa ni aku kat tingkat 2.

Ok la sekarang aku bagitahu sebab sebenar kenapa tetiba je aku cerita pasal shopping complex ni. Ingat tak dulu aku ada wat entry nak cari kerja part time dan macam-macam lagi? kalo xingat xpa, aku sendiri pun ingat-ingat lupa je .Ok ceritanya bermula semalam, semalam aku dengan seorang sahabat buat planning untuk mengisi masa lapang yang xberapa nak lapang ni. Macam-macam la kami plan, Last-last , aku dengan dia sebulat suara hendak mencari part time jobs. Cadangnya nak cari dekat panggung wayang coz sambil kerja boleh gak berseronok-seronok tengok wayang. Bak kata pepatah melayu dulu-dulu, sambil menyelam minum air. Tapi cari punya cari, suma sudah penuh. Ingatkan nak balik macam tu dan kecewa je. Disebabkan semangat berkobar-kobar, then ada la satu outlet ni. Tanya-tanya dia nk pakai orang. Katanya " kalo part time, masuk kerja kul 6 balik kul 10". Wah aku dan member aku dengan gembira terus macam-macam tanya. Last skali diorg mintak kami isi borang. So hari ni aku dengan semangat isi borang tu dan jap lagi nak pergi hantar. Harap-harap dapat la kan, boleh belanja anak bini makan isi masa lapang kami.

3 comments:

Anonymous said...

gigih nya ko dim
ye ke nk bagi ank bini mkn??
setahu aku, ank bini ko adalah kereta ko..hehehe

sakuraspicelife said...

RUMAH sakura dekattttttt sgt dgn brem mall ni.blakang gumah jer.kalu nk tgk wyg mmg kt sini sbb x rmai hihihiihih

d.i.m said...

sakura : la yeke dekat, nant boleh la lepak2, boleh tukar2 cerita psal blog or pape....

anonymous : thanks sebab comment, memang la nk bg anak bini makan...keke

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z