Geng-Geng

Monday, April 18, 2011

Blog aku nak dibeli dengan Rm1000

Semalam ada la sorang tu jumpa aku dan menyatakan kepada aku hasrat dia. Macam-macam intro dia buat untuk meyakinkan aku. Aku lak dengan kusyuk mendengar, asallah mamat ni tetiba je jumpa aku. Selepas beberapa minit, dengan selamba je dia kata dia nak beli blog aku dengan harga seribu. Aku yang dengar terus terpinga-pinga terkejut. ????

Dalam hati memang sangatlah teruja. Tak sangka blog cabuk ni pun ada orang nak beli kan. Tapi dalam masa yang sama, berat hati untuk jual blog aku ni. Yela susah senang aku ngan blog ni, dari mula-mula sampai la sekarang. Dari takut-takut untuk join segmen orang sampai la sekarang walaupun still malu-malu. Dari tak da kawan kat alam maya, sampailah sekarang dah ada yang kontek-kontek dan sembang-sembang.

Ada aku tanya dia, kenapa nak beli blog aku, blog aku bukan best and femes pun. Trafikk pun bukan ada sangat. Tau apa jawapannya, dia just nak tapak blog aku je. Dia tak mahu nak mula dari bawah. Geleng pale jap aku.

Wah dasyat betul aku punya angan-angan. Cerita yang kat atas tu semua rekaan, tak ada kena mengena pun. Semalam sambil dok lepak-lepak, aku berangan-angan. Best juga angan-angan aku tu. Tersenyum sorang-sorang dibuatnya.Jangan ada yang marah ye. Aku sengaja nak kongsi dengan kawan-kawan angan-angan aku ni. Mana tau kot-kot boleh jadi kenyataan.

ps: jangan marah ye. Angan-angan je ni.

10 comments:

Nurul Ashikin said...

ceh! angan2 erk. tipah tertipu~ :)

jack said...

Kalau betul..best tu..haha

Hackers said...

wa nak bid blog lu la..RM2000..amacam?hahaha..

Malu nak join segmen? Meh layan segmen hackers dulu...

http://terowonginformasi.blogspot.com/2011/04/segmen-anda-dan-gajet-kesayangan-anda.html

Hackers said...

wa nak bid blog lu la..RM2000..amacam?hahaha..

Malu nak join segmen? Meh layan segmen hackers dulu...

http://terowonginformasi.blogspot.com/2011/04/segmen-anda-dan-gajet-kesayangan-anda.html

puteraduyong said...

hehe...angan2 je..?
hish...

fuuyooh said...

sekali pak aji kena tipu la.. ingatkan betol tadi.. har har har
Malam jumaat malam keliwon

Dim Benihana said...

@Nurul Ashikin
kan kejayaan tu berasal dari angan2..

Dim Benihana said...

@hacker
2 ribu ok je, nak ke?? pm me ye..keke

Dim Benihana said...

@puteraduyong
jgn marah ye, sj nk kongsikan angan2

Dim Benihana said...

@fuuyohh
sengaja wat kelainan skit ngan entry..

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z