Geng-Geng

Thursday, April 7, 2011

Dim Benihana, Bro_Monday.....ehem ehem

Adehh lega rasanya semalam berakhir sudah kepeningan. Semalam paper exam terakhir aku, harap akan lulus semuanya, so xpayah nak amek skali lagi. Memang gemurh habis, perut memang xyah cakap, kejap2 memulas. Maklumlah, dah lama xamek exam, kalo masa muda-muda dulu pun amek exam 2 3 kali masuk toilet, inikan pulak sekarang ni.

Semalam secara kebetulan atau dh memang jodoh, salah seorang kenalan dari alam maya bekerja kat tempat aku amek exam. Selalunya sembang-sembang dalam blog je, semalam dapat jumpa live. eh lupa nak gtau sape, Bro_monday, hensem orangnya. Nk ke blog beliau meh klik SINI. Nasib beliau ada, kuranglah sikit rasa nerves tu. Sampai je kat sana, bukan cerita pasal exam tu, semua pun psal blog. Ni lah dia, kalo sesama geng blog jumpa. Siap snap pic lagi nak letak dalam blog. meh tengok pic tu kat bawah ni.
Gambar diambil dari blog Bro_Monday. Kredit pada beliau.

Pic tu siap diedit lagi, rajinkan beliau ini. Tapi yang xbestnya, asal aku nampak gemuk sangat. Ke memang aku dah gemuk??? haha 2la dia soalan dari orang xsedar diri. Nampak sangat beza aku n bro_monday. Semalam xsempat nak beramah mesra sangat ngan beliau. Tengoklah nant, kalo ada masa leh lepak2, dh kenal senang.

Salah satu soklan yang ditanya oleh beliau, yang masih terngiang-ngiang dalam pale ini  "ko dah kawin bro?"...keke sengaja kongsikan, nampakkan beliau ni sangat peramah. Jom terjah blog beliau ramai2...

3 comments:

syaEYRA said...

serius ko makin gemuk ;p

BRO_MONDAY said...

bro dim : koh koh koh selamat berkenalan!!! terbaik...lain kali kite lepak lagi ok...kot² ai ada urusan ke KL tempat yu keje, leh ai singgah opis yu pulak...dulu pernah 2 3 kali ai gi antar surat by hand kat sana...waktu opis boy sini bercuti, surat urgent pulak tu...koh koh koh

Anonymous said...

gemok gla ko la ni?byk jamuan ke ape?

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z