Geng-Geng

Thursday, April 21, 2011

HTC Incredible S

Pagi-pagi ni lepas kena roti canai dengan kari kambing, teringin pulak memiliki Hp baru. Korang pernah dengar tak HTC Incredible S yang baru tu. Bestnya, teringin sangat nak pakai hp tu, ada sesiapa nak beli hp aku yang sekarang ni tak??? aku pakai HTC Wildfire, best woo hp tu, promote jap. Kalo baru-baru nak pakai smart phone dan bajet, wildfire memang antara yang paling sesuai.  internet memang superb la, game byk yang dah aku layan.Tak pa, tak pa mulai sekarang kita simpan duit dan ikat perut, demi kepuasan sendiri. Tapi kalo ada yang teringin nak seponser, sila la email ye.

Nak tengok spesificationnya, sila google sendiri ye. Kalo malas, meh klik SINI. Ciri yang membuatkan aku minat ialah platform yang ada dalam hp dan CpU speed dia, yang lain-lain tu macam biasa je bagi aku Memang xda hal punya nak layan internet or game. Takat angry bird tu, celah gigi je.

No comments:

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z