Geng-Geng

Friday, April 29, 2011

Blog aku direview olehnya

Pertama kali rasanya blog aku direview, memang rasa macam nak putus urat hidung ni. Semalam aku di Kulim, tengok blog pun pakai handset je, kecik tak berapa nak nampak, so rini bila tengok kat pc. Memang terbaik. Maaf ye agak macam jakun je. Tapi itulah dia perasaan aku, memang tak leh nak gambarkan melalui kata-kata. Nak baca ke?? meh klik SINI.

Sebenarnya, tujuan sebenar aku buat entri just nak bagi sedikit penghargaan dan terima kasih. Ingat senang ke blog aku yang cabuk ni nak kena review. Yang lain kalau ada yang review, tapi aku tak pasan, maaf ye. Blog yang review aku tu namanya Pembawa Wancana. Apa lagi pergilah terjah beliau, sonok wo blog beliau. Jangan lupa lak undi beliau kat Facebook ye, blogger of the year.




Header blog Pembawa Wacana

Sebenarnya kenapa aku pilih nama ala-ala pulau gitu? meh sini aku ceritakan. Keke Sebenarnya dulu masa mula-mula buat blog, kununnya nama tu membawa maksud blog ni ibarat suatu pulau yang hanya ada aku dan perkara-perkara yang melibatkan aku. Itulah tujuan asal nama itu dicipta. Tapi lepas ni kalau ada rezeki lebih ke pape, aku nak tukar nama blog yang lebih senang diingat dan disebut.

8 comments:

BRO_MONDAY said...

bro dim : terbaik kena review!!! syok wooo... bila otai² komen blog kita dalam masa sama, turut promote...('',)

Syuxer said...

kalau kena review memang best..boleh baiki yang mana kurang..heheh

salam perkenalan bro..follow u..#284

http://syuxermelankolia.blogspot.com/

KayNisa said...

wow, bes nye blog kena review... hikhik, orang2 yg glam lak review tuh...

actually tujuan asal nak datang menggegar sempena Segmen Gegar 1000 blog anjuran en Ben

Jom lawat Blog Kaynisa ◠‿◠

mcm ni lah said...

saya lagi la bangga sebab banner saya dok kat header blog pw tu,.. kalo tak caye pi jengah blog dia tengok ade banner merah hijau kat bawah header tu tulis macam ni lah,.. i follow dan tinggalkan jejak utk dijejaki

Dim Benihana said...

@Bro Monday
memang best, kalo boleh memang sape2 yg wat review nk join..

Dim Benihana said...

@Syuxer
betul n sokong ckp u bro,
salam perkenalan juga, dah terjah blog u pagi td...

Dim Benihana said...

@KayNisa
memang best, sangat menghargainya..

Dim Benihana said...

@mcm ni lah
dah terjah dgn segera bro..salam perkenalan

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z