Geng-Geng

Sunday, April 24, 2011

Cerita hari ahad

Petang ni tepat pukul 3.10pm baru aku dapat update blog. Sibuk dengan repair pc ni. Semalam aku format pc, dah berjaya tapi tak jumpa cari driver pulak. CD entah kemana, ni dok sibuk donlot tapi biasalah, internet laju gila sampai petang pun aku belum habis donlot lagi. Lantaklah aku nak jugak update, bak kata orang biar lambat asalkan selamat.

Tadi ada juga aku berblogwalking, macam-macam cerita. Pasal macam na nak mandi wajib yang betul pun ada. Nak baca ke?? g tengok kat bloglist aku, carik la kat situ. Rasanya semua blog yang aku follow aku dah masukkan dalam tu, macam-macam pilihan ada.

Petang ni keadaan gelap je, hujan pun dah mula turun rintik-rintik. Baju yang aku basuh pagi tadi pun tak sempat kering. Last skali memang bilik aku jadi tempat aku sidai baju. Harap-harap tak berbau, esok lusa dah nak ke Kedah. Ada arahan yang perlu di ikut, keke. Mungkin blog aku ni akan jadi senyap sunyi kejap. Tengoklah kalau rajin or jumpa spot yang ok, aku cuba jugak update.

6 comments:

fuuyooh said...

salam.. bro guna broadband ke?
Aku terpaksa

Rozuan Ismail said...

ok lah boleh format sdiri.saya ni tak reti langsung bab repair2 ni

Dim Benihana said...

@fuyooh
yup guna broadband, nape??

Dim Benihana said...

@Rozuan Ismaail
senang je, suma pun blaja sendiri..

SyahNas80 @ Nana said...

ooo outstation adik akak ni ek.. take care k... hehe...nanti update..

Dim Benihana said...

@Kak Nana
dh balik dh, tp xda benda nk update...keke

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z