Geng-Geng

Monday, April 4, 2011

Yuyu Zulaikha, Astina, Bro_monday,Bunga...Aku delete!!

Bengang dan benci betul la, meluat aku tengok, korang xmeluat ke? Aku rasa korang pun sama kalo terjadi pada korang. Yang ni aku sendiri xtau nak buat apa, nak delete ke or nak biarkan je??? Xpaham ke? xpa meh tengok gambar ni??




Alamak sori sebab buat suspen. Korang mesti ada yang pikir bukan-bukan kan. Dah lama aku nak buat entri ni tapi xbuat-buat. Tak mo la bagi alasan lagi, dah memang aku malas. Benci betul la nape dia jadi spam, dh susah nak dapat. Nape? betul apa aku cakap, ingat senang ke nak dapat komen, setiap komen kita kena hargai.

Sebenarnya, aku nak tanya sikit pada semua, kalo terjadi macam ni, adakah ni betul2 spam or kita boleh declare ni not spam?? ada sape2 leh bantu??

Kepada yuyu Zulaikha, Astina, Bro_Monday, n bunga, korang jangan riso, aku xda niat pun nak delete2 korang. Adanya korang dalam dunia blog ni memeriahkan lagi suasana, itu kat dunia blog, tapi kalo kat dalam list dashboard aku ni, dah buat aku happy, kekadang tergelak, kekadang menangis (eh ada ke?).....keke terlebih bodek pulak.

15 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

pehhhhhh! baru nak nanges hingus hijauuu!!!

b a m b a m ' s said...

try buka link.. direct pergi mana.. kalau pergi profile bukan spam kot.. :P

Terjah jom!: Cik Bambam punya stori

☀ Izzaty Hedry☀ said...

bkin pnas ja...

Dim Benihana said...

@yuyu Zulaikha
jgn nanges ye, tp teringin gak nk tgk yuyu nangis higus hijau..keke

Dim Benihana said...

@bambam's
bukan xnk bukak, takut kang kena virus ke pape...

Dim Benihana said...

@izzaty hedry
bikin panas ke?? xdala sj melawak

Redbloodsnow said...

kekadang sengal kot system moderation blogspot ni..haha. selalu gak kena gtue taw..hikss

Isteri Yang Comel said...

wow tajuk gempak

bunga said...

xkisah..delete la..tapi bunga baru perasan ada gak spam dalam blog ni..hahaha..

Dim Benihana said...

@zie
2la, kekadang naik pening memikirkan penyelesaiannya

Dim Benihana said...

@isteri yang comel
tajuk gempak satu kemestian...bukan slalu

Dim Benihana said...

@bunga
ish main2 je la bunga, xkan deletela...

encHIx laNDax said...

landax ada 30 spam kat komen~sengal tol!

Qaseh dalia adelia said...

penah keno jugak ..dtg dr yuyu ..hehe qaseh buat not spam ek

Eyriqazz said...

kadang2 spam tu tersilap juga...

P/s : dijemput join

Small Give Away|RMxx dari Eyriqazz.Com

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z