Geng-Geng

Friday, April 22, 2011

Cara senang nak blogwalking

Alhamdullilah selesai sudah aku menengok semua blog yang aku follow. Dari awal pagi tadi aku terjah sampailah sekarang. Ada yang active , ada juga yang hilang kemana. Yang aku peliknya ada pulak yang di private kan, kenapa tetiba je private, dulu-dulu masa aku follow ok je, tak kan sekarang dah tak boleh baca. Tak pa la, dah orang tak bagi nak baca, tak payah la baca. Maaf jika xsempat nak terjah dengan teliti sangat, nanti aku terjah balik satu-satu.

Sebenarnya tujuan sebenar aku tengok satu-satu blog yang aku follow ialah aku nak buat satu bloglist. Sengaja buat untuk menyenangkan aku untuk berblogwalking. Selama ni dok harapkan yang dekat dashboard tu, letih nak scroll ke bawah tanpa nampak penghujugnnya. Sekarang ni senang je, jage-jage lah korang semua, aku akan terjah.

Kalau korang nak tengok macam na rupanya, meh klik SINI. Setakat ini, semua orang yang aku follow semua aku dah letakkan. Aku bukan apa, tak molah terlepas satu blog pun kalo dia update. Maaf jika ada yang tak puas hati ke pape. Kalo ada yang terlepas dan aku tak letak dalam ni, meh gitau aku, dengan sepantas kilat aku letak kat dalam tu.

Kepada yang dah follow aku tapi aku belum lagi terjah blog dia, bagitau aku, tinggalkan komen pada entri, tau la apa yang aku akan buat nanti. Aku masih lagi macam dulu, kalau ada yang sudi bagi komen sikit-sikit, sila tinggalkan komen, nak banyak-banyak pun tak pa. Kalo rasa nak kutuk, jangan malu-malu. Aku akan amek semua tu sebagai kata-kata semangat untuk aku terus maju.

8 comments:

.:hana hazel:. said...

hana pun dalam misi blogwalking gak nieh.nak terjah blog followers hana dulu :D

skrg kamu diterjah :)
nuff jgk di klik :)

ummi anum said...

salam...Dim...
jangan lupa terjah blog saya ek..hihihi..

Amira said...

wahh , rajennye terjah stiap blog . ade 200++ pulak tu . rajen2 ! tabik spring lah ^^

Wanieda said...

Jom join contest.. hadiah menarik menanti anda!!

Dim Benihana said...

@hana hazel
nape xleh masuk blog kamu...apa kata tinggal link..

Dim Benihana said...

@ummi
wsalam, ok nanti saya terjah, tunggu je ye...

Dim Benihana said...

@amira
bukan slalu pun, bila free boleh la terjah semua...

Dim Benihana said...

@wanieda
ok nant sy join..

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z