Geng-Geng

Tuesday, July 5, 2011

Aku tak akan berblogging lagi

Selamat pagi kepada semua pembaca. Harap hari ini akan lebih baik dari semalam. Perkara lepas jangan di kenang, mulakan hari baru anda dengan penuh semangat. Apa kata kita mulakan hari ini dengan mememaafkan semua orang sama ada dia pernah bersalah pada kita atau sebaliknya. Beri peluang pada mereka untuk berubah dan sentiasa berdoa untuk kebaikan dan jangan sesekali doakan seseorang itu untuk keburukan. Wah pagi-pagi lagi sudah begini.

Aku tak akan berblogging lagi. Itulah sebenarnya akan berlaku. Bukan sebab apa, tapi mengada-ngada. Tak adalah gila ke aku nak berhenti berblogging. Berblogging ni dah macam jadi satu rutin untuk aku setiap hari, satu hari tak bukak blog rasa lain macam je. Menggigil satu badan, silap silap boleh kena tahan wad. haha Merepek di pagi hari.

Hari ini aku akan menghadiri satu kursus yang di anjurkan oleh cawangan aku. Kursus laman web, harap aku akan dapat kaut segala macam ilmu dari cikgu-cikgu itu nanti. Boleh jugak aku applykan dalam kehidupan seharian. Mungkin agak payah untuk aku update blog tapi biasalah, mana boleh tahan. Aku akan cuba jugak update walaupun pendek ke, merepek ke.

ps: tadi pagi, celik mata je dah minum air jagung sejuk..sedap wo, pernah try??

4 comments:

NoRa said...

air jagung x penah...air coke ke strawberi f&n ke penah la...merosakkan usus je...

bunga said...

igat betul tadi..ingat nak pujuk dah...ahah..xjadi r pujuk..

BRO_MONDAY said...

bro dim : adesss...ingat kan betul² nak stop...jangan...

Redbloodsnow said...

hahaha..sama lah kita dim. berblogging ni pun dah mcm rutin seharian aku. wajib bukak blog setiap hari walau apa pun keadaannya..ceaa :D

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z