Geng-Geng

Tuesday, July 12, 2011

Hilangkan diri

Hari ini aku akan menghilangkan diri sehari suntuk. Bukan sebab aku malas untuk berblogging tapi aku terpaksa menghadiri satu kursus di pejabat aku ni. Almaklumlah penjawat awam kena penuhkan kuota 7 hari bekursus setahun. Aku baru je bulan ini setat berkursus. Memang kelam kabutlah jawabnya. Tak lama lagi dah bulan puasa, mungkin akan jadi malas untuk berkursus. Sape suruh malas pergi awal-awal tahun dulu.

Minggu depan pun aku akan pergi berkursus, tapi kursus yang minggu depan tu aku sangat berminat. Aku mintak kursus Photoshope for web. Nampak tak, dengar pun macam best je kan. Dah lama aku nak apply kursus ni, baru sekarang aku dapat pergi. Walaupun bukan ada kena mengena dengan kerja aku kat sini tapi di sebabkan minat, aku mintak je. Bak kata orang, tak rugi belajar benda baru. Lagipun boleh aku aplikasikan dekat blog aku ni. Kalau ikutkan blog aku ni, apa pun tak ada. Boring je, aku tengok pun boring. Sebab tu sekarang ni aku cuba untuk belajar dan terus belajar supaya aku boleh terus maju. Oklah aku nak masuk bilik kursus dulu ye, jumpa lagi...

No comments:

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z