Geng-Geng

Friday, July 29, 2011

Berwajah baru

Sibuk betul dengan aktiviti harian sehinggakan petang baru dapat update blog. Alasan semata-mata. Dari mula berblog sehingga hari ini, masih lagi suka memberi alasan sebegitu. Nak buat macam na, kekeringan idea plus malas. Itu merupakan penyakit paling kronik sebab sehingga sekarang memang tak ada pape ubat boleh ubat kecuali diri sendiri. Apa kerja pun kalau malas memang tak akan menjadi termasuk berblog ni. kan??

Semalam aku dah amek langkah-langkah awal untuk kembalikan mood aku untuk berblog. Korang mesti perasan kan?? Tengok header dan kaler background aku dah bertukar. Walaupun bukanlah se cantik mana tapi aku berusaha juga demi menaikkan semangat aku kembali untuk berblog. 

So nak tanya pendapat korang sikit, macam na dengan perubahan aku ni?? Aku buat simple simple je, tak reti nk buat canggih-canggih. Ini pun dah kemain payah nak buat.

4 comments:

yangsukasinggah said...

blog cantik! banner jer yang berbaju merah itu sangat kelakar. round about, semua okey saja.

belogkiter said...

agree with your tagline... you really love simple.

Ameer said...

Molek sangat dah... aku pun baru buat header baru.... Nak naikkan semangat berblog...

bunga said...

leh tahan...sesuai dengan sikap dim..

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z