Geng-Geng

Monday, July 18, 2011

Kembalikan mood berblogging aku

Selamat malam pada semua yang masih sudi membaca blog aku ni. Sejak kebelakangan ini mood untuk terus berblogging hilang entah kemana. Bukak tu ada tapi bila time mengupdate, terus jadi malas. Kalau update pun, pendek dan agak ke laut. Ada seorang teman aku bertanya mengenai blog aku, kenapa update sebegitu. Maaflah kurang moodlah, dan thank sebab masih sudi singgah di blog aku.Teguran tu membuatkan aku kembali bersemangat untuk teruskan usaha aku selama ni.

Aku cuba amalkan kembali apa yang aku telah amalkan selama ni. Bila mood sudah ke laut dan entah ke mana, aku akan rajin rajin untuk berblogwalking. Dari situ semua masalah berkenaan blog ni akan terselesai sendiri. Mood pun akan kembali datang dengan sendirinya. So kepada yang ada masalah macam aku, jom kita sama sama berblogwalking, mana tahu dapat idea yang bernas.

8 comments:

Ku Azhar said...

aiyookk!! kembalikan!! kembalikan!! hehehe

A.s.t.i.n.a said...

mood mmg begitu..
perlu bercuti ke pantai ke laut...
jeles kan? kita pun takde kesempatan ke laut bagai.. *sigh*

syahnas80 said...

hehe perkara camtu memang dah biasa sebagai blogger...ada citer tapi mood tak sampai... hehe..paling penting adalah mood untuk berblog baru blog tu best (yeke? hehe ini pandangan akak je hehe)...selamat berblog..jgn malas2 k... (akak pun skrg agak kureng sikit nak update)

b a m b a m ' s said...

ber-blogging pon dah macam IMAN.. ada turun naik kan.. huhuhu

BRO_MONDAY said...

bro dim : biasa lah tu, setiap apa yam kite minat tu ada pasang surut nya jugak...apa yam pentim sentiasa berusaha...('',)

p/s : terjumpe yu masa kat mesjid solat jumaat 15/7 aritu walopun sekejap pun dah cukup bermakna...koh koh koh

Encik Suami said...

mcm saya nie..ada jerk mende nak diupdate.sentiasa idea tue datang..tapi..dek kerana busy ngn rutin harian, lagi2 time keje.. makanye..masa utk buat entry baru tue xde.dok pulun keje sampai siap.

bunga said...

xpe..mood mmg cam tu..eheee

Ameer said...

Hehe... kan aku dah tegur hang... Jarang2 dah sekrang hang tak update.... sama macam aku... hahah

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z