Geng-Geng

Saturday, July 23, 2011

Kalah pulak!

Dasyat betul game hari ini, penuh emosi. Kalau aku saje yang marah tak apa, mungkin aku ada wayar putus tp kebanyakannya pun marah. Adik aku yang punya semangat siap pakai jersi ni, terus belah g baca buku bila team kita kena empat gol. Dah lah tunggu dari petang tadi nak tunggu sepak mula.

Secara jujur, 1st half memang langsung maim macam haram. Aku tak faham kenapa ada player yang macam tak besungguh bila main. Geram betul.

Tapi 2nd half, memang superb. Aku puji dengan semangat team kita bila cuba kejar balik score tu. Aku memang menjerit dengan penuh semangat kat sini.

Jom kawan kawan kita penuhkan stadium khamis ni. Kasi pecah semangat. Biar lawan gerun sikit.
Published with Blogger-droid v1.7.4

1 comment:

Redbloodsnow said...

geram aku tgk malaysia main time match tu aritu. sakit hati taw...hehe

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z