Geng-Geng

Monday, July 4, 2011

Google nama aku

Tadi waktu lunch hour, aku punyalah boring dan bosan. Sehinggakan aku tak tahu nak buat apa. Aku tengok semua benda pun aku rasa boring sehinggakan aku dapat satu idea gila. Aku google kat images nama aku. Nak tahu gambar apa yang keluar, jom tengok kat bawah ni.

Gambar kucing tengah korek gigi. Keke Comel tak? mungkin google rasa aku comel macam gambar kucing dalam tu kot. Tapi betul juga kata google ye. Sebenarnya sebelum ni aku pun tak perasan sehinggakan google gitau.
Yang ni lagi aku pelik, tak sangka rupanya badan aku ada iras-iras mamat ni. Eh bukan aku kata, tapi incik google la. Tak percaya?? korang tanya pada sesiapa yang pernah jumpa aku, mesti diorang meng iyakan. Kalau tak pun, mungkin tak perasan, lepas ni mesti ramai yang perati body aku. Ish malulah nak join gathering lagi pas ni.

Ps : entri di atas adalah perasan semata dan ianya hanya untuk tujuan berjenaka

3 comments:

~Kirin Selama Perak~ said...

yang last sekali tu aku macam pelik.
wakakakkaka !!
:D

NoRa said...

ye la dim...selama ni aku x perasan ko secomel kucing tu...x perasan gak body ko setaf lelaki itu (sbb ko pakai baju kan??) nti bole la tayang body kat opis...hahaha

Redbloodsnow said...

nyau dlm pic tu geram aku tgk weh...comel nah gitu..hehe

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z