Geng-Geng

Thursday, August 4, 2011

Cerita pagi khamis


Alhamdulillah aku berjaya tempuhi sehari lagi. Semalam merupakan hari paling penat buat aku. Mana taknya, bulan bulan puasa ni pun aku ber ping pong, bukan apa, sukan memang tak leh nak lari dari aku. Aku minat yang amat sangat dengan sukan, bagilah sukan apa pun, suma pun aku main. Hasil dok main main, kul 10.30pm semalam aku dah masuk tidur. Ni pagi pagi buta aku dah terjaga. Apa lagi terus buka blog, semalam aku kurang berblog.

Sebut mengenai kurang berblog, bukan semalam je, rasanya sejak akhir2 ni pun sama. Lagi sekali aku terpaksa memberi alasan. Tak apa, tak payahlah bagi alasan bagai. Dulu blog ni lah tempat aku menghabiskan masa, tempat aku berkongsi cerita tapi sekarang aku dah makin lupakan dia.

Kesian dia. Memang berabuk habis aku biarkan. Maafkan aku ye. Nanti aku buatkn entri khas ye untuk blog kesayangan ni.
Published with Blogger-droid v1.7.4

No comments:

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z