Geng-Geng

Tuesday, August 16, 2011

Gambar Kampungku

Disebabkan aku kekeringan idea dan tahap kesibukan aku yang teramat dasyat, wujudlah idea untuk update mengenai gambar je. Yang special mengenai gambar ni ialah gambar keindahan kat laman belakang kampung aku di Ipoh tu. Sape orang Ipoh mesti agak biasa dengan gambar ni. Jom tanpa membuangkan masa jom tengok, tapi jangan lak korang jelez. Aku tak ada niat pun sebenarnya nak buat korang jelez. Dan satu lagi, kalau ada yang tidak berpuas hati tu, bagitahu aku, kot-kot aku boleh berubah. Aku pun manusia biasa, tak lari dari kesilapan, tak payah rasanya nak cakap belakang-belakang. Eh apa ni, tetiba ter emo lak dalam entri, tak berkanaan betul. Padahal aku nak cerita pasal keindahan rumah atok aku di kampung. Dah jom tengok pic pic sekalian....
 
Rumah atok aku ni belakang Masji As-Saadah, Kampung dato Ahmad Said, Tambahan II, Manjoi.
 Dulu kawasan tu tempat Arwah Tok Wan cucuk tanak sayur2, tapi sekarang dah jadi hutan semak.
 
Ni dari laman belakang, siap boleh nampak bukit lagi.

No comments:

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z