Geng-Geng

Thursday, June 2, 2011

Aku best tak??


Petang ni aku dengan rela hati join segmen dari examsed ni. Segmen dia mudah lagi bergaya. Sebab apa aku kata macam tu, sebab hanya perlu ceritakan diri kita ni best, walaupun aku rasa ramai dah yang tau aku ni memang best <-------perasanlah kau!!. Nampak tak apa aku nampak? masa nilah korang nak up diri korang tu, lepas ni kalau ko cerita up up psal diri ko, kunfum-kunfum orang akan kata ko poyo. Silap-silap orang naik menyampah ngan korang. Grab peluang ni untuk meng up kan diri masing-masing.

Kembali pada tajuk. Aku rasa aku best sebab aku ni jenis yang senang berkawan. Kalau susah pun, mula-mula je sebab aku ni pemalu (eh boleh jadikan sebab yang kedua ni, hahaha). Lepas dah kenal mesti orang terkejut punyalah. Aku ni jenis suka berkawan, tak kiralah sesiapa pun, tua ke muda ke, sama je. Aku jugak jenis yang suka bergurau dan jenis yang susah nak kecik hati. Buatlah pape, tak ada hal lah. Semua pun di tanggung beres. Kalau termarah pun kejap je. Bak kata orang, semua pun boleh. Yang terakhir ni mungkin korang rasa macam entri bodek, aku best sebab aku ada kawan-kawan yang macam exsamsed ni. Dulu masa mula-mula jumpa dia, muka dia kemain ketat lagi, naik seram bulu tengkuk nak tegur, then bila dah kenal, boleh tahan jugak lah.

Oklah tak boleh nak cerita lebih-lebih, kang boleh menimbulkan perasaan riak...hahaha. 

10 comments:

BRO_MONDAY said...

bro dim : ai akui yu memam best...kan ke kite pernah lepak sekali 1st time jumpa!!! koh koh koh

solomolo said...

Encik memang best lah !~

Redbloodsnow said...

ko mmg best, dim :D

imansyira said...

best mende...x best la...

La Majid said...

Dim hati tegar..hikhik

Puan Salwa said...

aku nak kata aku best boleh??..tp aku rasa mcm tak berapa org best kat aku..coz mulott leser..tettt....

Puan Salwa said...

best la....tu sebab terpilih utk kesuja...huhuhu

[k]o{q}i[n] said...

ko ckp aku leh thn je..??

Dim Benihana said...

~SEMUA
Thanks ye...aku memang best pun, keke jgn jelez..

Dim Benihana said...

~kogin
aie, dah ko buat segmen aku best, mestilah aku je sorang yg best, ko kira ok la tu boleh tahan...keke

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z