Geng-Geng

Friday, June 17, 2011

Sekitar Malam Mesra Caw. Jalan

Salam pada semua, ingat tak sebelum ni aku ada cerita mengenai satu majlis makan malam pejabat aku, so hari ini aku letak la 2 3 keping gambar sebagai kenangan. Dengan bajet yang agak terhad, kami berjaya juga menghasilkan satu makan malam yang agak meriah walaupun ada juga kekurangan sana sini. Bak kata orang, boleh tahan jugak walaupun pertama kali menganjurkannya.

 Gambar diatas merupakan gambar-gambar ajk sebelum majlis dimulakan. Lelaki berkamera merupakan kameraman tetap malam tu. Yang lain tu ajk sambutan dan pelbagai.

Gambar diatas ni pula merupakan suasana di dalam dewan yang bertemakan hitam dan merah. Ini ketika Pengarah Cawangan memberikan ucapan, semua pun dengar dengan kusyuk.
Yang kat atas ni pulak, suasana ketika hadirin sekalian menjamu selera. Memang meriah kalau diikutkan. Sususan oleh caterer makanan pun menampakkan suasana yang esekutif.
Yang atas ni persembahan dari staff cawangan jalan. Memang berbakat habis, tak sangka sebenarnya aku. Pada mulanya, aku sendiri yang pergi untuk menanyakan sorang-sorang untuk menari, mula-mula semua pun malu. Tapi tahniah pada mereka sebab akhirnya persembahan mereka memang gempak. Ada banyak lagi persembahan tapi aku tak sempat nak amek sebab kesibukan pada malam tu.

2 comments:

Puan Salwa said...

nanti klu rajin dtg la tempat kami..nak gambar kat ko..tq...

NoRa said...

sikit je gambo nye

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z