Geng-Geng

Thursday, June 30, 2011

aku n SB di stadium semalam

 Ni masa mula-mula sampai, sengaja masuk awal. Tapi team penyokong ultras dan bersiap sedia. mamt yang sebelah aku ni dari sampai asyik makan kuaci je, senyap je. Ingatkan dia senyap je, rupanya bila dah goll boleh tahan gak.
 Ni sebelum gl pertama, semua pun suspen. Kusyuk je semua orang tengok.
Malas nak cerita panjang2, game semalam tu berakhir dengan Malaysia mendahului 2 gol berbalas 1. Kiranya dah satu kaki masuk untuk pusingan seterusnya. Tahniah pada pemain dan semua penyokong2 team kita. Semalam xsempat nak snap banyak banyak, kamera tak bawak n hp lak habis bateri.
Published with Blogger-droid v1.7.1

4 comments:

BRO_MONDAY said...

bro dim : best kan??? ai ngan budak² opis ai dok kat level bawah sekali, belakam ULTRAS MALAYA!!! gempak woo....kalo tengok dari gambar yu ni, nampak nye yu oL geng SB dok belah kanan bahu ai lah kan???

Dim Benihana said...

~Bro Monday
yup memang pun, lah dekat je pun..keke

CIK CHIPSMORE said...

huuuu..best la kowng kan leh g tengok...ye kj semlm so memng xleh g pown kat stadium tuu..xper2 aye tengok gak kat uma..kikiki..kat tv pown jadi la..ok...kite tungu lak 2nd round ahad nie ok..hehehe

~Kirin Selama Perak~ said...

kalau tak,boleh jumpa bro monday~
:)

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z