Geng-Geng

Sunday, June 12, 2011

Layan Icity lagi..

Semalam aku ke Shah Alam lagi. Memang meriah tempat tu, tambah lagi sekarang ni musim cuti sekolah. Bukan takat nk parking je susah, tempat nak bergambar pun bersesak sesak. Kat sana aku dapat nampak betapa harmoninya rakyat kat negara kita ni. Alamak dah mula merepek. Tapi tulah, seronok tengok ramai orang kat sana, dah macam ada pesta . Walaupun tak kenal boleh jugak kekadang bergurau dan saling bertukar senyuman.

Keadaan kat sana aku tengok makin meriah. Yela dulu masa aku pergi mana ada pape lagi, yang ada pokok2 tu lah. Tapi sekarang, dengan rumah saljinya, main laser2 tu dan macam macam lagi. Nasib parking dia kira sekali masuk. Aku kena rm10, mungkin sebab hujung minggu dan cuti sekolah. Aku dapat rasa lagi setahun dua, tempat tu akan jadi sangat meriah. Sekarangni merata dia upgrade.

Ps: ayat berterabur, maaf ye..
Published with Blogger-droid v1.6.9

6 comments:

bunga said...

tapi bertaburan pun tetap paham..hehehe..

itulah..senyum kan satu sedekah..

ahsfantasy24 said...

hehe..
betol, tape, asal kte pham~
lom smpai ag ctu, adoi cdeh betol,
huhuhu~

syahnas80 said...

sampai sudah en.H akak tak bawak akak g sini... sedih sangat.... nanti Dim bawak akak kat sini leh? hehe

Redbloodsnow said...

teringin lah aku nk kesana. kenapa lah kat kuching takde i-city ek..sobsobsob

Rozuan Ismail said...

wan yg duk bangi ni pon tak pernah lagi jejak Icity tuh.hoho

solomolo said...

tak pernah jejak kaki ke icity lagi...

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z