Geng-Geng

Wednesday, June 29, 2011

Alhamdullilah selesai juga

Alhamdulillah, setelah sekian lama aku tunggu keputusannya, akhirnya ianya mendatangkan hasilnya. Wah ayat dah macam berniaga lak. Aku sangat bersyukur dan gembira pagi ni. Walaupun hari ini dimulakan dengan bangun lambat dan terpaksa berkelam kabut untuk ke tempat kerja, tapi akhirnya di neautralkan dengan kejadian ni. Keterujaan yang aku rasa tak dapat di gambarkan melalui kata-kata.

Eh lupa nak bagi tahu, sebenarnya aku telah berjaya lulus dalam satu lagi peperiksaan yang di wajibkan untuk penjawat awam bagi mengesahkan jawatan tetap. Segala kerisauan dan penat lelah aku selamat ini berbaloi walaupun sebenarnya peperiksaan ini hanya untuk mengesahlan jawatan di sini. Sejak dari dulu, aku memang amat mengkagumi peperiksaan, bukan apa sebab melalui peperiksaan kita dapat ukur segala usaha dan tawakal yang kita sudah lakukan. Ece ece, tapi kekadang tu, tekanan juga.

ps: kepada kawan-kawan semua, jangan lupa, malam ni perlawanan kelayakan olimpik di antara Malaysia dan Taiwan, Jom sama-sama memeriahkan stadium Nasional Bukit Jalil. Sahabat Blogger pun ada buat gathering kat sana. Yang tak dapat join, jangan lupa saksikan siaran langsung di channel 801(kot).

3 comments:

SyahNas80 @ Nana said...

congrats dik!! tahniah!! yahoo!! akhirnya berjaya..(oopss terlebey sudah) haha

Dim Benihana said...

~Kak nana
thanks kakak, xmo belanja ke? keke

NoRa said...

blanje kitorang dim...hahaha

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z