Geng-Geng

Sunday, June 19, 2011

Sunyi je

Hari ini macam biasa aku duduk rumah je, habiskan semua kerja kerja rumah. Cewah cerita macam best je. Biasalah hidup bujang mestilah semua pun kena buat sendiri. Selain tu biasalah makan dan tido je. Aku rasa mesti ada juga yang macam aku, makan dan tido je waktu cuti ni.

Dari pagi aku menunggu untuk kemuncak malam ni. Macam aku cakap semalam, aku memang peminat bola sepak kita, acara kemuncak untuk aku malam ni biasalah menonton perlawanan kelayakan olimpik negara kita secara langsung.

Tapi game ni agak mengecewakan, sunyi je.Bukan maksud aku suasana di stadium tapi keadaan dalam padang. Dah lah main bertahan, hantaran bola pun berterabur. Aku rasa abang abang kat padang belakang rumah aku ni lagi cantik mainnya. Hah amek ko. Nasib team senior main boleh tahan semalam. Aku selaku peminat ni memang terasa kecewa dengan permainan skuad olimpik ni.

Mungkin banyak yang perlu diperkata oleh jurulatih skuad olimpik ni. Pemain tengah perlu di kemaskini. Aku sangat harap separuh masa kedua akan jadi lebih menarik. Jom kawan2 teruskan menyokong skuad olimpik kita, doakan kejayaan mereka...
Published with Blogger-droid v1.7.1

2 comments:

La Majid said...

hidup khairul fahmi!!!!

bunga said...

bunga xtengok..hehehe..

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z