Geng-Geng

Tuesday, June 7, 2011

Pelik dengan Lcct?

Sekali lagi aku berada di Lcct, rasanya bulan ni dah 3 kali aku kat sini. Apa yang aku dapat simpulkan, kat sini tak adalah best mana pun. Tak paham kenapa ramai orang suka pergi kat sini, kekadang tu sampai sanggup tinggalkan kereta kat sini lama2 <------sengal tahap gaban, orang datang sini tuk buat apa lagi, kan sini taman tema air, pe da...haha

Bila sampai je kat sini, lega betul rasanya. Penat yang amat, mana taknya balik kerja terus ke sini. Apasal la tak buat lcct dekat sentul ke? Kan senang, dekat je, buat kat sebelah pasar sentul ke..haha

Entri macam marah je kan? Xda pape, kecewa sebab tak dapat tengok nora elena...oklah tetamu dah sampai, gerak dulu ye..
Published with Blogger-droid v1.6.9

12 comments:

Rozuan Ismail said...

amboi gila nora elena jugak ke?

Redbloodsnow said...

LCCT tu kat mane ek? blur plak aku..haha. pasalnya aku kan org kuching. tu yg ada sakai ckit..miahahaha

Encik Suami said...

Umah saya dah dekat ngn LCCT la.
Insya-Allah..lain kali klu turun LCCT,rodger2 la.maybe kita leh jumpa.

jemput terjah new entry (>.<) Misi Mencari Limau Purut Jantan (>.<)

imansyira said...

x dpt tgok nora elena,tgok la nora tgkt 15...hahahaha...singgah la blog aku wei...


nora tgkt 15

bunga said...

ooo..layan gak yek elena..bunga xlayan..jehehe..

La Majid said...

dalam tenet kan bole tgk..

Dim Benihana said...

~Rozuan Ismail
layan la, dari tak buat pape..keke

Dim Benihana said...

~Redbloodsnow
LCCT itu dekat sepang, epot tambang murah..mehh la datang sini..

Dim Benihana said...

~Encik Suami
yeke, nanti boleh roger2 minum..

Dim Benihana said...

~imansyira
ok nant akan diterjah...bguslah dh ada blog.

Dim Benihana said...

~bunga
nape xlayan?? try tengok mesti lepas tu akan tengok lagi..

Dim Benihana said...

~La Majid
tulah tp malas nak cari..keke

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z