Geng-Geng

Friday, June 24, 2011

SEGMEN : Ady Budika Nak Kasi Ole-Ole Dari London


Mengikut syarat dan peraturan untuk join segmen ady ni, aku dah settlekan hampir kesemuanya. Yang tinggal pun cuma satu iaitu macam na aku boleh terjumpa blog adybudika.com ni. Aku jumpa link blog ni kat papan iklan di london dulu, masa aku pergi jalan-jalan dulu. Aku sebenarnya terkejut sebab kat london aku boleh jumpa link blog ni, hebat betul penangan blog ni. Then bila aku balik malaysia, aku try buka, memang terbaik sebab ianya blog dari Malaysia. Bangga kejap aku.

Ok sudah pagi-pagi jumaat ni aku mengkelentong pulak. Tak adalah cerita kat atas tu kelentong sebenarnya, aku jumpa blog ni sebenarnya dari group Sahabat Blogger. Dari situ, terus aku berkawan dan terus kenal-kenal dengan tuan empunya blog.

ps: ady pastikan aku menang...hahaha

4 comments:

HeziqaMushadadLee said...

naseb aku tak caye =.=

AdyBudika said...

ahahahahhah

Rozuan Ismail said...

wah,kena join ni.london tuh

Redbloodsnow said...

hahaha..siap bg P/S plak dia kat ady tu..hikhik. well, good luck

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z