Geng-Geng

Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN



Latar Belakang
Kawan-kawan panggil DIM. Lahir di KL, sekolah di Perak dan KL. Penyokong pasukan bola sepak Selangor dan AC Milan. Sangat minat main game, bersukan dan makan.

Profesion

berblog mengikut mood, gomen staff  

Blog Feveret
www.islandofdim.blogspot.com.....kenapa? sebab ni blog aku, keke

Blog yang xnak masuk

Blog yang lambat nak loading dan semak dengan berbagai benda....

Impian terhadap blog

Blog yang diingati kerana kualiti. Femes?? boleh la kot sikit2. Blog nampak simple tapi padat dengan macam2

nak join: klik header

-End-

ps: kan best kalo owner segmen join skali segmen ni, boleh jugak kenal2 pada yang belum kenal.. (sekadar pendapat)

28 comments:

noraim said...

salam perkenalan.

sama² join segmen abg ben :)

http://noraimismail.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam perkenalan dari yaya :)
YAYA DARI MANA YA??

Tok Esah said...

Tok dtg dari ganu!! mnyapa cucu jap!! hehe

Oghang Ganu Maghi Menyapa!!

PiNky@hEarT said...

orang penang mai terjah! =p

solo molo said...

0rang k0lumpo datang menjengah...
satu negeri rupanya...

khairiyah said...

salam kenal dr saye blogger selangor..da follow..meh la

jenguk sini lak ea ;)

http://kayriearies.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-

ashaari-blogger-ikut-negeri.html

~nsar~ said...

salam ziarah serta singgah negeri... jemput mai jelapang padi...

Nadhirah-chan said...

semoga satu hari nanti impian anda terhadap blog ni akan menjadi kenyataan . insyaallah ^^

:: Bila N'Lela Tasuki menjadi Miss Cornfius........... said...

salam perkenalan..
singgh dr segmen abg ben..
jom singgh sini..

http://norleladasuki.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

cik ayin said...

blogger pahang sini..datang dari belog abg ben :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

bgus2 ska blog sndri..;)


bloger kedah my jenguk st..

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

Hafizi@Online said...

salam perkenalan...edy 4low you...4low me back yer http://al-kisahhafizionline.blogspot.com/...mekasih (^_^)

nadiemsharmz said...

salam..jln2 dari segmen incik BA n folo jugak...

jom jengok cni lak ;;;;

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

sha said...

Singgah sini.
Sha blogger Kedah..

... said...

as salam..

datang ziarah dari segmen encik ben~
saya blogger kuala lumpur
ukhwah dari saya~
saya follow kamu~
oh~
encik DIM.
WAH! game apa tu? sekarang ni saya gila main game telefon online.
AOHO.

mai dtang terjah saya pula

ben ashaari blogger ikut negeri

nak kongsikan :

internet lambat dan selalu disconnect, sila rujuk sini

Kei Seichi said...

melawat blog orang KL oleh orang melaka...
salam perkenalan...

http://geekzster.blogspot.com/

irzat adam said...

bang..sye dtg jenguk org perak n sye pemolow abg yg ke 222...o_0 v

Fyqa said...

salam singgah dri segmen yg sma

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

:D

pRiNCe said...

hye..salam perkenalan ye...
prince blogger kuala lumpur...
newbiee lagi...
kalau sudi lawat la ke blog prince ye...:)

Dda Ly said...

yeahh penyokong bolasepak selangor yee?? hidup red giant! hikhik

meh ke rumah..
~ketinggalan zaman~
keep in touch ye..♥♥♥

Mamaleesya said...

jenjalan melawat

http://diarialeesya.blogspot.com/

Mutiara Bernilai said...

slamat pagi..

org kuantan yg bkerja di KL WP dtg malawat..

jum jd kwn jum..

snang2 nati kite leh jupe kn? :)

folo kamu sudaahh.. :)

Diari-Selebriti-Mama said...

slmt bknalan.
singgah dari segmen BA.
n terus follow kamu dim^^

betu la kan kalau ben pun join kan bagus

jemput baca

sambal ketuk langkah demi langkah

http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/samba-kotuk-omak-den-langkah-domi.html

Lulu caldina said...

Wohoo..blogger dari Wilayah persekutuan...Hi...ngee

Anak Ulu Cheka said...

assalam dari pahang

NiSha said...

sy dtg lagi... ~ngee..

yayalya said...

saya bloggger dr johor no.32

singgah dr segmen abg ben :)

Hannah's Collection said...

blog walking~
wah!mmpnyai vision yg tnggi~ he3..gud luck! chaiyok2!

http://hannahapparel.blogspot.com/

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z