Geng-Geng

Friday, March 11, 2011

JELAJAH BLOG 2011 : AKU INI BLOGGER LELAKI !

 nak join, klik banner
kenapa berblog??
Mula-mula memang untuk mengisi kekosongan dan kelapangan. Lama lama jadi minat coz boleh belajar banyak benda, boleh kenal ramai orang, duit tu boleh la tapi tu bukan tujuan utama aku, x amek port sgt pun, janji ada orang yang sudi singgah blog aku ni, sorang ke setengah orang ke, janji ada. Tu pun aku dah berpuas hati dah, xpayah nak pening-pening pale. Tapi aku tersangat kagum dengan blogger yang sangat rajin dan femes, ada juga keinginan jadi macam diorang.

Pendapat kenapa blogger lelaki lebih kreatif.
Mungkin sudah semulajadi kot kreatif...keke lawak lawak. Kenapa lebih mudah dapat perhatian??/ kalo yang hensem2 tu mudah la, macam abg ben kita tu, keke yang aku ni lak apa pun xda....ok ok serius mungkin sebab lelaki ni kurang sikit malunya, so senang nak tarik perhatian kot. Bagi aku sebenarnya sama je la, memang dah dijadikan tertarik antara satu sama lain. Kreatif pun sama, nak jadi kreatif kena banyak belajar, lama lama insyaAllah akan jadi kreatif jugak.

Blog wanita yang aku suka baca
Tentu2 lah blog BenAshaari.com.....eh dia laki ye, silap2..kalo ikutkan jawapan standard, aku suka baca blog awek yang berupdate dan yang ada tinggalkan komen. Jawapan xstandard, hmmm belum fikir lagi nantilah aku buat satu entri ke macam na fikirkan, xjanji...keke

17 comments:

Mamaleesya said...

dari segmen BA. salam kenal

http://diarialeesya.blogspot.com

budak kampung said...

datang dari blog abang ben. semoge blogger2 lelaki semakin kreatif dan superb!!!!keh3

mas.saari said...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan..

oooo lelaki semulajadi kreatif yer?
hehehehe..

nazrul ashraff said...

agree! haha..lelaki mmg kurg malunya..hee

nadiemsharmz said...

salam..jengok2 dr BA punye segmen...=)

solo molo said...

singgah dari bl0g En Ben Ashaari...

http://solomolo.blogspot.com/2011/03/gempa-bumi-di-jepun.html

Syafiq Rosli said...

haha..bro ben jadi wanita sudey..:)

ShA + ZaM = LoVe said...

salam...

singgah dari blog abg ben..

http://heandsheloves.blogspot.com/
>NiSha<

apisv2 said...

salam,
menjelajah kawan2 blog;)

blog apisv2

Fuuyooh said...

salam kenal.. dtg dr blog abg ben.. nice entri.. hehe

iqin said...

nice reason..

:)




www.storymoryiqin.blogspot.com

Cik Sue said...

oooo...suka baca blog awek yg suka tinggal comment yer...haaa cik sue tinggal comment ni yer..sila suka baca blog saya...ha3... =D

Dim Benihana said...

@semua: syukur2, thanks sebab sudi singgah, jap2 ni gak aku terjah blog korang suma

Mr. Kamikaze said...

Fuuh.. Banyak lagi blog lelaki aku nak jenguk ini. Macam-macam sebab korang berblog kan.. Haha..

Sape nak join bloglist aku??

akuwanblur90 said...

singgh sini....:)

syaz rini said...

singgah dr blog abg ben..:)

Qaseh dalia adelia said...

pestime dtg sini..igt kan blogger perempuan haha... salam kenal ye hencik dim

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z